Har du oppdaget nye muligheter?

Scandinavian House, et Runway selskap kan hjelpe deg til å se en ny mulighet og få ut det fulle potensialet av ditt IT-systemet - samtidig som du minimerer IT-kostnadene. Med norske eiere og ledelse, kan vi garantere høy standard, beste praksis og besparelser på opptil 50% av dine nåværende drifts-og utviklingskostnader. Er du usikker og tror du er for liten til å få oppmerksomhet fra din sourcing partner? Er du uskker på hvordan du kan kombinere din egen stab med nearsourcing ? Vi fokuserer på å levere tjenester til mellomstore og mindre bedrifter som trenger å holde kostnadene lave, men likevel vil at egne ansatte skal sitte i førersetet og holde i rattet.

  IT-tjenester:

Fleksibilitet

Kostnadsreduksjon

Innovasjon

Kompetanse

Nye tjenester


"Vi valgte Scandinavian House, en leverandør med høy kompetanse som leverer kvalitet til riktig pris."

- Per Ivar Gjørvad,
IT direktør
Norwegian Air Shuttle

I en avtaleperiode på 5 år vil Scandinavian House levere Norwegian intern utviklings kompetanse ressurser. Partnerskapet vil sikre at Norwegian sine it systemer støtter oppunder deres mål om kvalitet, samtidig som behovet for lave kostnader sikres. Norwegian er et selskap i rask vekst som har utviklet neste generasjon IT løsning for deres WiFi intergrerte flypark. Scandinavian House har utviklet forretningssystemer, løsningene for fordelsprogrammet samt andre skreddersydde løsninger for smarttelefoner, nettbrett og nye terminal løsninger for Norwegian.

Programvare
Utvikling

Trenger du hjelp til å endre ditt eksisterende forretningssystem eller ønsker du å vurdere en nytt løsning for din bedrift? Vi kan hjelpe deg å gjøre valg. Med metodisk tilnærming kan vi implementere den beste løsningen for deg og selskapets behov. Dette vil optimalisere din virksomhet til å utnytte mulighetene sourcing gir, med høy kvalitet på gjennomføring av leveransen. Vi kan hjelpe deres IT-avdelingen og virksomheten til å få en konkurransedyktig og kostnadseffektiv løsningen.

IT-drift

Sliter dere med tunge vedlikeholdsoppgaver men ser det som nødvendighet, samtidig som dere vil utvide ? Kanskje budsjettet ikke er tilpasset vedlikehold og utvikling, da har vi noe å tilby til deg. Vi kan tilby vedlikeholdstjenester til deg og dine kunder. Ønsker du kanskje avlastning eller få andre til å ta ansver for bruker eller kundestøtte, tredje-linje support og andre IT-drift oppgaver?. Dette vil frigjøre tid og penger til å starte fornyings aktiviteter.

Mobil
programmering

Du vet ingenting om mobil utvikling elle kanskje her du allerede har en visjon og utforming klar? Vi vil tilby deg vår kompetanse til din mobilapplikasjon etablering. Vi kan realisere dine ideer og utforming på papir til et fungerende program. Din app vil støtte alle populære mobile plattformer som iOS eller Android. Vi kan også integrere en mobil app. til din eksisterende forretningsystem for å øke brukeropplevelsen ytterligere.

Dedikerte
Team

Du kan få alle fordelene med en IT-avdeling eller et eget utviklingsteam, men til en langt lavere kostnad. Vi kan hjelpe deg å lage din egen offshore utvikling team ved hjelp av eksperter på heltid eller deltid tilpasset dine behov. En dedikert og håndplukket team vil bli skreddersydd til dine spesifikke IT og forretningsbehov og metoder. Du vil kjenne hver av gruppemedlemmene, og de vil arbeide full tid, utelukkende på dine prosjekter og behov.

IT-konsulent tjenester

Våre erfarne ingeniører vil undersøke, planlegge, skisse og dokumentere en ny IT-arkitektur for deg. Vi kan ta på oss oppgaver fra et enkelt lite frittstående program, til store globale konsern systemer. Vi har erfarne senior medarbeidere som har laget alt fra små til store forretningssystem IT-arkitektur kart.

Driftstjenester

Scandinavian House AS leverer og drifter IT-systemer for små og mellomstore bedrifter sammen med vår partner lokalisert i Norge. Du får fordelen ved at dataene er sikkert lagret i Norge, men med vår lavkost support og driftstjeneste. Vi kan levere 24/7/365 tjenester på norsk og 14 andre språk til faste priser basert på kundens behov.

Vi leverer ulike driftsalternativer på flere plattformer.

 • Full drift (outsourcing) hvor vi tar ansvaret for hele driften fra sin datasentral
 • Delt drift (IaaS) der de fysiske ressursene (nettverk, servere, etc) plasseres hos kunden og/eller hos Scandinavian House.
 • Megatrender

  ETT STEG FORAN VED BRUK AV ...

  Mobile tjenester

  Mobilitet: De fleste bedrifter i Norge er allerede ute med sin første app.

  Big data

  Big Data: Du trenger ikke store investeringer.

  Skytjenester

  Cloud Computing: Trenden er her, tør du?  

  Sosiale medier

  Sosiale medier: Ønsker du tilstedeværelse?

  +
  Les mer...

  firma  "Våre kunder bringer visjonen.
  Vi hjelper med valgene."
  Scandinavian House er et Norsk selskap som ble grunnlagt i 2005 av en gruppe norske investorer med en bred erfaring fra næringslivet.

  Vi begynte å jobbe sammen med det norske Utenriksdepartementet tidlig for å betjene det norske markedet med IT-tjenester.

  Vår «Jobb smart» metode har gjennom årene utviklet seg for å optimalisere verdien som ligger i sourcing. Du vil ikke bare få kostnadsreduksjon, fleksibilitet og tilgang til dedikerte mennesker.

  Våre metoder kommuniserer forretningsmessige mål, og vil frigjøre tid fra din IT eller forretningsekspert. Gi de tid til å forbedre prosesser og arbeide tettere til virksomheten. Dette er en mulighet til å forbedre klient tjenester, skape noe nytt, eller lage et nytt produkt for markedet.

  Vår metoder har vist seg verdifulle over år - Våre norske ledere og prosjektgrupper vil under workshops løse mange av dine daglige utfordringer. Våre kundehistorier og referanser er bevis på dette.

  Å være en del av det norsk-ukrainske Chamber of Commerce (handelskammeret) gir oss forståelse av hvordan vi på en god måte kan inspirere våre ansatte med nordisk kultur ved hjelp av KPI, kvalitetsrutiner og velkjente prosjektmetoder.

  Oppstart sesjonen og 30 minutter om dagen vil være din beste investering.

  Ukraina har en europeisk kultur, og er bare 2,5 time unna. Scandinavian House tilbyr en unik metode og dedikerte mennesker for alle som ønsker å styrke sin konkurransekraft!

  "Vi har nå aksess til ekpertisen vi trenger til en meget fordelaktig pris. Dette har gitt oss øket konkurransekraft."

  - Bjørn Tore Lund,
  Direktør, CGI

  CGI er et av Skandinavias største IT-selskaper. For energisektoren, har selskapet utviklet et system som brukes i internkontroll og andre sikkerhetsrelaterte problemer for bedrifter. Scandinavian House ble hyret sammen med kundens interne team for å finne løsninger for å migrere eksisterende løsninger på en ny teknologi. Systemet er nå i produksjon og Scandinavian House er ansvarlig for vedlikehold, support og implementering av ny funksjonalitet til systemet.

  Arbeid smart!

  Ta kontakt på +47 905 50 285 eller bruk skjemaet nedenfor

  Eller send oss en e-mail ke.leirvaag@scandinavianhouse.no

  HR avdelingen: cv@scandinavianhouse.no


  Oslo
  St.Olavsgt. 28/30

  Moss
  Kanalen Brygge
  Værftsgata 1 C
  N-1511

  Kiev
  Okhtyrskyi Lane, 7

  BACK TO TOP